IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäri tänään.Maanantai 04.10.2021 06:11

Oli todella mukava viikonloppu. Pääsi kunnolla rentoutumaan poikaystävän luona. Tehtiin vaikka mitä: Valvottiin, käytiin lenkillä, nukuttiin päikkäreitä, juotiin, käytiin saunassa, tehtiin ruokaa, katsottiin leffaa..Kaikkea rentoa kivaa tekemistä. Nyt kun on saanut taas olla ja levättyä niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Ne paikkaavat yhden mun hampaan. Pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille. Mua ei yhtään jännitä se hammaslääkäri koska olen tottunut. Se on vaan hyvä asia että korjaavat mun hampaan. Saa sitten nähdä kuinka iso lasku tulee siitä perässä.
Onneksi mä käyn nykyään harvoin hammaslääkärissä. Ajattelin mennä pyörällä sinne niin pääsee nopeasti ja takaisin. Tänään mulla on myös ohjelmassa aamulenkki, pyykinpesua, olen menossa taas salille illalla treenaamaan. Kaikkea taas heti maanantaina. Onneksi mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. Ei yhtään ahdista tai masenna. Toivon kovasti että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Päivä kerrallaan. Kohta mun pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja pitää tällä viikolla hakea karpalokapselit.
Kaikkia muita lääkkeitä on. Leponexit ja masennuslääkkeet. Haen seuraavan kerran masennuslääkettä vasta tämän vuoden lopulla. Riittävät vielä pariksi kuukaudeksi. Leponexit taas riittävät pariksi viikoksi.
Laura R lähti eilenä bb talosta. Harmi koska mä tykkäsin siitä. No onneksi Sami jäi taloon. Sami on tällä hetkellä mun suosikki asukas.
Toivon kovasti että se voittaa koko big brotherin. Innolla haluan taas nähdä millainen viikko tehtävä niillä alkaa ja ai niin! Uusia asukkaita on tullut taloon. Haluan kovasti nähdä millaisia ne on. Ovatko hyviä vai ärsyttäviä?? Jännäksi taas menee big brother. Pakko vaan seurata ja katsoa koska olen bb fani. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Onneksi aamukahvi taas herätti. Mun pitää hakea lisää kahvia tällä viikolla.
Eli käyn jossain vaiheessa taas lidlissä. Mutta tekemistä riittää taas tälle päivälle. Tästä on tulossa ihan hyvä päivä vaikka menen hammaslääkäriin.

Tekee mieli omenaviiniä.Perjantai 01.10.2021 06:06

Nyt alkoi lokakuu. Pakko sanoa että syyskuu meni todella nopeasti. Ei enää mene kauaa niin on joulu. Alle kolme kuukautta. Se on vihdoinkin taas perjantai! Olen taas menossa poikaystävän luokse. Lähden taas vasta illalla. Alan pakkailemaan taas kohta kamoja. Kirjoitan eka blogin.
Fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Hyvin mä taas selvisin tämän viikon. Pakko sanoa että on ollut hyvä viikko. Ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut masennusta. Sekin on ollut hyvä että ei ole ollut harhoja. Kireä olo on ollut mutta se ei ole onneksi kamalan paha. Mun niska ja hartiat ovat vähän kipeinä. No pitää jotenkin venytellä niitä. Ajattelin viikonloppuna juoda omenaviiniä. Eli käydään alkossa tänään poikaystävän kanssa. Poikaystävä ostaa myös varmasti jotain juotavaa. Join kuukausi sitten viiniä kun olin parhaan kaverin luona yötä. Se oli päärynäviiniä. Sekin on hyvää. Se omenaviinipullo maksaa sen alle 8 euroa. Ei ole onneksi kallista. Mä tykkään viinistä. Kaikki viinit menee. Valkoviinit ja punaviinit..
Siinä kyllä rentoutuu kivasti kun juo. Olen huomannut tämän. Siitä on nyt kuukausi kun olin parhaan kaverin luona. Tajusin etten ole juonut kuukauteen mitään. Tipaton kuukausi. No se kyllä tekee ihan hyvää nyt kun miettii. Nyt on taas kiva juoda. Pitkästä aikaan. Pyykkiä pitää pestä tänään ennen kun lähden. Mulla oli eilenä vauhdikas päivä niin en kerennyt pestä pyykkiä. Heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen nyt joka aamu alkanut heräämään siihen aikaan. Mä olen aamuvirkku.
Tykkään siitä. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että ensi viikolla pitää käydä lidlissä ostamassa lisää kahvia. Muutama paketti.
Niin on kahvia sitten taas. Rahaa tulee ensi viikolla. Hyvä niin saa maksettua vuokran pois. Sekä muita laskuja mitä on nyt tullut.
Pitää muuten käydä katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä tällä hetkellä. Uskon että sen verran että pystyy ostamaan viikonlopuksi ruoat ja juomat. Mutta nyt alan pakkailemaan ja perjantai musat soimaan. Tulee varmasti todella mukava ja kiva viikonloppu. Pääsee kunnolla rentoutumaan poikaystävän luokse. Nyt aijon vaan nauttia.
Tänään taas pitää siivota. Alan siivota kun saan taas blogin kirjoitettua.
Oli taas hyvät treenit salilla eilenä. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Ensi viikolla sitten taas salille. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Pakko sanoa että tykkään olla aamuvirkku. Mä tykkään näistä aamuista sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Olo on edelleen hyvä paitsi on vähän kireä olo. No se menee jossain kohtaa varmasti ohitse. Pääasia on että ei ahdista.
Pesen pyykkiä tänään jos pesukone on vaan vapaa. Saa ne hoidettua. Pitää vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn tänään ja pestä edelliset. Sitten on kivaa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Luin bb uutisia niin taloon on tulossa näköjään uusia asukkaita. Innolla haluan nähdä millaisia asukkaita sinne menee. Jännäksi menee taas tuo big brother. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä. En ole vielä kerennyt katsoa eilistä jaksoa. Katson sen tänään taas niin olen siinä mukana. Niillä on aika hyvä viikkotehtävä tällä viikolla. Ovat muurahaisia. Ajelin eilenä sähköpotkulaudalla. Tänään taas ajattelin ajella sillä vielä kun vaan pystyy ennen kun talvi tulee.
Sitten sillä ei pysty enää liikkumaan. No sitten kun kevät tulee ja lumet sulaa niin sitten sillä pystyy taas ajella. Uskon että lauta on vielä hyvässä kunnossa ensi vuonna. Olen huomenna menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Päästään viettämään taas aikaa toistemme kanssa. On ollut ikävä sitä. Aijon ottaa sähköpotkulaudan mukaan jos ajellaan sillä sitten viikonloppuna. Varmasti lenkkeillään viikonloppuna.
Poikaystävä on innostunut lenkkeilemään mikä on vaan positiivinen juttu. Voidaan lenkkeillä yhdessä. Silloin kun olin viimeksi poikaystävän luona niin lenkkeiltiin 4 kilsaa. Mutta nyt alan siivota. Sekä otan kohta aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Ainakin on intoa siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Aloitan imuroimalla.

Pelasin eilenä jalkapalloa. :)Keskiviikko 29.09.2021 06:29

Keskiviikko. Nopeasti tää viikko taas jotenkin menee. Ei haittaa koska mä odotan jo innolla viikonloppua. Pääsee taas poikaystävän luokse.
Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Ei ollut ongelmaa nousta sängystä ylös. Aamukahvit join äsken. Olin eilenä pelaamassa jalkapalloa iltapäivällä. Miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin viidellä maalilla. Mä tein ainakin kolme maalia. Olin hyökkääjä. Mä olen aina hyökkääjä jos pelaan jalkapalloa tai sählyä. Meillä alkaa se sählyryhmä tässä syksyllä jossain vaiheessa. Pelataan sitä aina tiistaina iltapäivällä. Innolla odotan. Mun pari kaveria on myös tulossa siihen ryhmään pelaamaan.
Tänään taas illalla salille. Innolla odotan treenejä. Mun kädet tuli vähän kipeäksi viime sali kerrasta. No ei se mitään. Tänään taas jaksaa tehdä salilla vaikka mitä. Intoa on. Olo on edelleen aika hyvä. Viikko mennyt todella hyvin tähän asti. Hetki ja päivä kerrallaan. Hyvä että ei ole ahdistusta. Onneksi kun ottaa aamulääkkeet niin nekin auttaa siihen ahdistukseen. Ei tule aamulla niin huonoa oloa. Sekin on hyvä että ei ole nyt masentanut. Olen ollut koko viikon tähän asti iloinen ja pirteä. Oma itseni. Sain eilenä uuden verikoe ajan. 25 päivä lokakuuta. Puoli yhdeltä.
Onneksi olen tottunut siihen että käyn kerran kuussa verikokeissa.
Huomenna aijon taas siivota. Saa kämpän kuntoon ennen kun lähden poikaystävän luokse. Pyykkiä pitää myös pestä eli lakanat, vaatteet ja pyyhkeet. Toivon että pesukone on huomenna vapaa, niin saa pyykit hoidettua. Alan jo huomenna heti aamusta siivota kun saan blogin kirjoitettua. Eli huomenna mä voisin nousta ylös taas tuossa viiden jälkeen. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Haluan nähdä miten niiden viikkotehtävä sujuu. Saa nähdä kuka sitten lähtee talosta tällä viikolla. Se voi olla ihan kuka tahansa.

Kivaa kun on hyvä fiilis!Tiistai 28.09.2021 06:19

Päätin jo tänään herätä Puoli kuuden jälkeen. Eilenä mä menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Väsytti niin paljon. Nyt olen nukkunut hyvin taas niin jaksaa. Aamukahvit join äsken. Olo ja fiilis tällä hetkellä on aika hyvä. Viikko taas alkanut hyvin. Mistä olen iloinen. Nyt ei yhtään masenna tai ahdista. Olin salilla eilenä illalla. Hyvät treenit oli. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Huomenna olen menossa taas illalla salille. Nyt on hyvä että on intoa liikkua. Liikunta on yksi mun lempi harrastus. Tykkään käydä salilla, lenkkeillä, pelata sählyä, jalkapalloa..kaikkea missä vaan liikutaan. Mulla on kunto noussut aika hyvin. Sekä liikunta lievittää masennusta ja ahdistusta. Mielummin mä lähden lenkille kun otan sen rauhoittavan ahdistukseen. Nyt on ollut hyvä kausi ettei ole joutunut syömään rauhoittavia. Harhoja ei ole taas ollut hetkeen mikä on hyvä juttu.
Pystynyt taas elämään tämän sairauden kanssa aika normaalia elämää.
Nyt mä nautin täysillä tästä hyvästä olosta. En jaksanut eilenä katsoa salkkareita kun menin jo ajoissa nukkumaan. No mä katson sen jakson tänään. Hyvin on illalla aikaa katsoa se. Big brother jakso pitää katsoa myös. Olen taas vähän jäljessä siinä. Innolla haluan nähdä millainen viikko tehtävä niillä on. Mun suosikki asukkaat ovat siinä: Taavi, Sami, Aki, Pekka, Laura R, Ville sekä Anssi. Jasmiina on ärsyttävin asukas siinä.
Saisi lähteä talosta koska se vaan valittaa ja valittaa. Sekä kiroilee ihan koko ajan. Sitä ei jaksa enää kuunnella. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Toivon että se on Jasmiina. Tänään taas aamulenkille pururadalle. Olen niin nauttinut siitä kun aurinko on paistanut. Piristää mun mieltä todella paljon. Nyt pitää nauttia siitä kun vaan pystyy koska kohta alkaa tulla pimeys ja vesisateet. Sitten ollaan vaan sisätiloissa.
Olin eilenä verikokeissa. Nyt saa taas hakea leponexia.
Haen sitä lääkettä vasta parin viikon päästä. Koska mä hain viime viikolla lisää leponexia. Mulla menee sitä joka ilta 200mg. On ollut hyvä määrä eikä ole joutunut enempää nostamaan sitä.
Mutta nyt otan aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä.

Eilenä liikuntapuistossa.Maanantai 27.09.2021 07:19

Nyt on hyvä fiilis päällä aloittaa uusi viikko. Viikonloppu meni mukavasti ja rennosti. Sain taas kerättyä voimia. Uskon että tästä on tulossa mukava ja hyvä viikko. Eilenä mä näin poikaystävää. Käytiin liikuntapuistossa treenaamassa. Oltiin jotain yli tunti siellä. Meillä oli todella mukavaa ja hauskaa. Sekin oli ihan parasta kun aurinko paistoi sillä hetkellä ja oli lämmin sää. Nyt on tämä koko viikko vissiin vaan että aurinko paistaa. Ihanaa. Aijon nyt nauttia syksystä. Tänään mulla on taas jonkin verran ohjelmaa. Aamulenkille olen taas menossa, mulla on verikokeet puoli yhdeltä, illalla taas salille treenaamaan...pyykkiä pitäisi myös pestä.
Ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää viikon päästä maanantaina hakea taas karpalokapselit. Onneksi rahaa tulee taas viikon päästä niin pystyy ostamaan ne. Näköjään Laura L. Lähti bb talosta. No onneksi Sami jäi taloon vielä. En kauheasti edes tykännyt Laurasta. Niin ihan hyvä että lähti. Saa nähdä millainen viikko tehtävä niillä taas sitten alkaa. Toivottavasti joku mielenkiintoinen. En ole vielä katsonut eilistä selviytyjät suomi jaksoa. Katson sen tänään jos mä kerkiän. Kohta vaihtuu kuukausi. Pakko sanoa että tämä syyskuu on mennyt todella nopeasti. On ollut rankka kuukausi pakko sanoa. Mutta mä selvisin siitä väsymyksestä mikä mulla oli. Onneksi mä olen taas pirteä ja iloinen. Innolla olen menossa salille taas treenaamaan. Teen kunnon treenit taas niin tulee voittaja fiilis. Sekä hyvä olo. Ihanaa kun taas jaksaa tehdä kaikkea. Mä nautin siitä tekemisestä. Tulee hyvä fiilis.
Mä heräsin tänään vasta jotain puoli seitsemän. En jaksanut heti nousta puoli kuudelta vaikka kello soi silloin. No ei se mitään. Aamukahvit on juotu. Saa kofeiinia niin herää paremmin. Ihana aamu kun ei ole mikään kiire. Nautin tästä aamusta. Kiva kohta lähteä aamulenkille.
Menen pururadalle. Se on mun lempi lenkkeily paikka.

Ollut ihanan rento viikonloppu. :)Sunnuntai 26.09.2021 07:08

Viikonloppu kohta vietetty. On ollut mukava viikonloppu. Saanut taas hyvin levättyä. Jaksaa sitten aloittaa huomenna uuden viikon. Hyvällä fiiliksellä. Eilenä sain katsottua perjantain posse jakson. Oli todella mielenkiintoinen ja hauska. Innolla odotan seuraavaa posse jaksoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi selviytyjät jakso. Katson sen tänään niin olen siinäkin sitten mukana. Ai niin ja tänään tulee taas selviytyjät.
Onneksi ne kaikki jaksot pystyy katsomaan ruudusta koska vaan.
Mulla on katsomatta pari bb jaksoa. Mä en edes vielä tiedä että ketkä ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. No tänään mä saan tietää kun katson ne jaksot. Olo on edelleen hyvä. Ei ole onneksi yhtään väsyttänyt tai ahdistanut. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko. Nyt vaan iloinen mieli ja positiivinen asenne päälle. Nyt kun olen ollut itekseni koko viikonlopun niin ensi viikolla on kiva taas nähdä kaikki kaverit. Sekä muita ihmisiä. Pitää muuten laittaa parhaalle kaverille viestiä että nähdäänkö ensi viikolla. Ei olla taas nähty vähään aikaan. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse. Innolla odotan taas että näemme. On taas jotain mitä odottaa. Huomenna mulla on verikokeet. Puoli yhdeltä.
Pitää mennä taas piikille että saa haettua leponexit. Nyt mun ei tarvitse ihan heti hakea leponexia koska hain sitä tällä viikolla. Riittävät pariksi viikoksi ne lääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Haen sitten masennuslääkettä seuraavan kerran tämän vuoden lopulla.
Eli varmaan siinä joulukuussa. Tänään aijon taas ulkoilla paljon eli aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä menen tekemään toisen lenkin.
Eilenä tein tuon saman. Huomenna sitten taas salille. Innolla menen sinne taas. Tulee hyvät treenit ja hyvä olo. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea tapahtuu ensi viikon salkkareissa. Sekä big brotherissa.
Kivaa kun tulee katsottavaa joka päivä. Tästä on tulossa ihanan rento päivä taas. Ei ole kiire. Aamukahvi taas herätti. Mä juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. Sitä menee aamulla iso kuppi.
Mulle riittää päivän aikana hyvin se yksi kuppi kahvia.
Juon enemmän vihreää teetä päivän aikana. Terveellistä.

Nyt on paljon irtokarkkeja.Lauantai 25.09.2021 07:31

Eilenä oli mukava päivä. Kävin kaupassa ja apteekissa. Nyt on taas leponex lääkettä. Kaupasta mä ostin tasan 700 grammaa irtokarkkeja. Maksoi vähän yli 5 euroa ne irtokarkit. Ostin myös sipsiä. Tänään herkuttelu taas jatkuu. Jatkan niiden syömistä. En meinannut saada illalla unta. Nukahdin onneksi lopulta ja tänään mä heräsin puoli seitsemän. Kävin eilenä illalla lenkillä. Oli kiva ilma. Tänään aijon myös lenkkeillä. Aamulenkille ja menen ehkä iltapäivällä toista kertaa lenkille.
Aijon liikkua paljon tänään. Nyt pitää nauttia syksystä ennen kun pimenee ja tulee vesisateet. Sitten ollaan vaan sisätiloissa. Onneksi mä käyn salilla nyt pari kertaa viikossa. Jos ei pääse lenkille niin pääsee salille.
Olo ja fiilis tällä hetkellä on hyvä. Nyt on ollut ihan parasta kun ei ole ahdistanut. Ollut normaali olo. Iloinen ja positiivinen. Olen oma itseni.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit riittävät taas pariksi viikoksi.
Mulla menee leponexia iltaisin sen 200mg. On ollut hyvä määrä vuosien ajan. Alkuun mä söin sitä 150mg. Sitten sen nostettiin 200mg.
Pakko sanoa että hyvä lääke. Auttaa mua aika paljon elämässä. Kun mulla on tämä sairaus. Hetki ja päivä kerrallaan mä elän tätä elämää. Mä en voi tietää että mitä huomenna tapahtuu koska voi tapahtua ihan mitä vaan. Elän hetkessä. Ostin pari pakettia myös teetä kun ostin ne irtokarkit. Nyt tee ei ihan heti pääse loppumaan. Tänään mä jatkan selviytyjät suomen katsomista. Olen pari jaksoa jäljessä. Posse pitää myös katsoa tänään. Nyt olen salkkareissa taas mukana kun katsoin eilenä viikon loput salkkarit jaksot. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä.
Jännäksi menee. Odotan innolla ensi viikon jaksoja. En ole pitkään aikaan katsonut jersey shorea. Ne kaikki jaksot on tuolla ruudussa.
Sitä voisi taas katsoa eteenpäin. Mulla ei katsominen lopu kesken koska mulla on vielä monta kautta Teen mom ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Mutta Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Jasmiina on ärsyttävä bb asukas.Perjantai 24.09.2021 06:40

Jipii, se on taas perjantai! Viikon paras päivä. Koko viikko on mennyt tähän asti todella hyvin. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Ei ole ollut yhtään huonoa oloa tai väsymystä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu. Kävin eilenä lidlissä hakemassa muutaman paketin kahvia, niin se mun lempi kahvin hinta oli noussut 40 sentillä. Olin että ok mutta ei se mitään koska mulla on onneksi rahaa ostaa aina kahvia.
Sain maksettua eilenä kaikki laskut. Tilille jäi taas sen verran rahaa että pärjää hyvin loppukuun. Sekä mulla on rahaa kun olen ensi viikolla menossa poikaystävän luokse. Pystyy ostamaan ruoat ja juomat.
Tänään menen sinne apteekkiin. Hakemaan leponexit. Käyn taas samalla kaupassa. Mun tekee mieli kauheasti irtokarkkeja ja sipsiä. Aijon niitä ostaa viikonlopuksi. Herkuttelen taas. Olen huomannut että vaikka syön mitä tahansa, niin mun paino ei nouse onneksi yhtään. Mikä on vaan positiivinen juttu. Olin eilenä illalla lenkillä. Kiva ilma oli. Menen tänäänkin lenkille. Huomaa että ilmat ovat alkaneet kunnolla viiletä. No onneksi kun puen lämpöisesti päälle ja kävelen kovaa niin ei tule onneksi kylmä.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt sitten voi vaan viikonloppuna ottaa ihan rennosti. Aijon olla itekseni koko viikonlopun. Ensi viikolla sitten taas näen muita ihmisiä ja kavereita. Se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Olen huomannut tämän. Viihdyn ihan hyvin itseni kanssa.
Mikä on positiivinen asia. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Sillä oli kaikki hyvin. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää kysyä siltä jos näemme taas ensi viikolla. Ei olla nyt nähty taas muutamaan viikkoon. Viimeksi nähtiin kun olin sen luona yötä. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Saa nähdä kuka lähtee talosta tällä viikolla. Mä toivon että se on Jasmiina. En yhtään tykkää siitä asukkaasta. Se vaan valittaa koko ajan ja kiroilee. Nillä on ollut aika hyvä viikkotehtävä tällä viikolla. Ovat olleet melkein koko viikon ulkona. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta.
Ihanaa kun ei ole kiire. Tästä tulee hyvä päivä.
Hyvät treenit oli taas eilenä salilla. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa. Käyn salilla aina maanantai iltaisin ja keskiviikko iltana. Eli pari kertaa viikossa. Mikä on vaan hyvä juttu. Muina päivinä mä lenkkeilen. Tänään menen taas illalla lenkille. Pitäisi olla hyvä ilma. Eilenä oli ihanan aurinkoinen päivä. Piristi paljon mun mieltä se aurinko.
Eilenä oli muutenkin hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä koko päivän. Olen taas oma itseni. Ei ahdista, väsytä tai masenna. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Sitten mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea mitään.
Tänään pitää siivota. Siivouspäivä. Pyykkiä pitää pestä myös eli lakanat sekä vaatteet. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on onneksi koko aamu aikaa siivota. Sekä pestä pyykit. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääke. Olen syönyt masennuslääkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin ensimmäisen masennuslääkkeen. Olin todella masentunut silloin niin mulle määrättiin se. Siitä se lääkkeiden syöminen lähti. Nyt tosiaan syön masennuslääkettä ja psyykelääkettä. Lääkkeet kuuluvat mun elämään ja olen hyväksynyt sen. Pakko sanoa että niistä on iso apu. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Harhoja tulee aina välillä. Silloin jos on todella pahat harhat ja ahdistus siihen päälle niin siinä vaiheessa mä otan sen rauhoittavan. Nyt en ole syönyt vähään aikaan rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä eikä harhoja ole ollut nyt hetkeen. Nyt on taas parempi kausi. Nyt on hyvä että mulla ei ole enää sitä väsymystä mikä mulla oli viime viikolla. Pelkäsin että se oli jotain vakavaa. Onneksi meni ohi. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon vaan olla ja ottaa rennosti. Käydä lenkillä, katsella sarjoja ja ohjelmia, nukkua, herkutella..ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas. Uskon että ensi viikko menee nopeasti. Mutta nyt alan siivota. Laitan jotain hyvää musiikkia taustalle niin on kivempi siivota. Sitten on kivaa kun on taas siisti kämppä.